Automasi Instagram. Direct Message

Pertama kali di Malaysia. Tools yang mampu membantu pemasaran instagram anda dan potensi meningkatkan jualan anda di instagram.

Nak close sale lebih tinggi melalui instagram direct message (DM)? Tak ada yang mustahil dengan servis auto DM kami. Kami bantu tingkatkan potensi IG shop anda menghasilkan jualan dengan servis auto DM kami. Anda hanya perlu buat mesej khas untuk DM dengan call to action (CTA) yang jelas dan mesej yang menarik. Selebihnya biar kami yang uruskan dengan sistem auto DM kami,

servis Auto DM
bantu tingkatkan potensi IG shop anda menghasilkan jualan

%
pertambahan hasil jualan
%
click through rate (CTR) melalui DM
%
jualan di IG terhasil melalui DM
%
profile IG menggunakan DM setiap bulan

3 Sebab anda harus menggunakan servis Auto DM kami

Jimatkan masa

Biar sistem uruskan DM secara auto. Tak perlu nak copy paste satu-satu mesej lagi. Work smart, masa selamat

Jimatkan wang anda

Tak perlu keluarkan belanja yang besar untuk servis ini. Hanya bayar langganan minima bulanan (bila-bila yang anda nak) dan bayaran minima untuk setup auto DM ini di IG anda sahaja. Semuanya diuruskan di dedicated server yang kami uruskan sendiri.

Pertama kali di Malaysia

Kami yang pertama menyediakan perkhidmatan ini di negara ini. Malah kami juga telah berpengalaman menyediakan khidmat automasi IG seperti auto follow dan unfollow selama hampir 5 tahun.

servis Auto DM
bawa pemasaran IG anda ke tahap yang seterusnya

Tak perlu lagi menghabiskan masa sehingga berjam-jam lamanya setiap hari untuk menghantar DM kepada followers anda. Lakukan secara bijak dengan servis auto DM kami. Anda hanya peru fokus menghasilkan mesej yang menarik dengan CTA yang jelas dan berkesan. Kami akan uruskan urusan teknikal yang lain. Anda sediakan mesej, kami bantu anda dengan auto DM setiap hari (selagi mana anda melanggan servis kami)

4 cara untuk mulakan servis auto DM ini

 • Mula langgan servis auto DM yang disediakan pihak kami dengan klik pada butang langgan sekarang seperti di atas.
 •  Lengkapkan pembayaran melalui pltaform ordersini (OS) sama ada secara online banking atau perbankan manual (CDM). Pastikan anda menyimpan resit pembayaran bagi tujuan rujukan dan pengesahan.
 • Setelah pembayaran disahkan anda akan menerima emel dari pihak kami yang meminta anda memberikan maklumat seperti username & password bagi akaun IG anda bagi mebolehkan kami setup servis auto DM ini. Jangan bimbang, kami tidak akan menyalahgunakan akaun IG anda. Pastikan anda menyediakan semua maklumat yang diperlukan termasuk mesej untuk auto DM selewat-lewatnya 3 hari bekerja dari tarikha anda membuat pembayaran dan melanggan servis ini. 
 • Servis auto DM anda bermula! Enjoy

Berapa harga servis auto DM ini?

Servis Auto DM

RM 15 sebulan

 • 50-100 DM sehari untuk satu akaun IG
 • Percuma IG story  view notification

Setiap langganan baru akan dikenakan caj setup RM 15 (one time fee) selagi anda masih melanggan.

Contoh 1

Jika anda melanggan selama 3 bulan maka kos yang terlibat adalah seperti berikut:

Kos langganan bulanan – RM 15 x 3 bulan = RM 45

Kos setup auto DM – RM 15

Kos keseluruhan RM 60

Contoh 2

Anda melanggan untuk 2 bulan dan selepas bulan ketiga anda tidak melanggan. Kemudian pada bulan keempat anda kembali melanggan selama 2 bulan kembali.

Kos langganan 2 bulan pertama – RM 15 x 2bulan = RM 30

Kos setup – RM 15

Kos – RM 45

Kos langganan bulan keempat dan kelima (bulan ketiga berhenti melanggan servis auto DM) – RM 15 x 2 bulan = RM 30

Kos setup – RM 15

Kos RM – 45

Kos keseluruhan RM 90

 

Terma & Syarat

 • Sila pastikan anda memberikan semua maklumat yang diperlukan selepas mebuat langganan dalam masa 3 hari bekerja dari tarikh pembayaran anda. Akaun anda akan dikira akan diaktifkan dalam masa 3 hari bekerja dan tempoh aktif servis auto DM anda akan dimulakan . Jika anda lambat  memberikan maklumat yang diberikan , anda yang akan rugi kerana tidak dapat menggunakan sistem auto DM ini secara penuh (bergantung kepada tempoh langganan anda)
 • Tiada caj yang tersembunyi. Semua caj yang bakal dikenakan telah diberitahu di dalam halaman ini.
 • Semua langganan dan pengesahan pembayaran akan dilakukan dalam masa selewat-lewatnya 48 jam dari tarikh pembayaran dan tempahan langganan anda. Anda boleh hubungi kami melalui emel: admin@marshalinsta.com jika terdapat kesulitan atau kelewatan dalam tempahan anda.
 • Tiada refund akan diberikan
 • Anda tidak perlu setup sistem ini, semuanya diuruskan dan diselia oleh pihak kami pada dedicated server kami sendiri.
 • Kami tidak memberi sebarang jaminan dengan sistem auto DM ini jualan anda akan terus berlipat ganda dan semua produk dan segala niche boleh dijual. Banyak faktor lain dalam menghasilkan jualan seperti pemilihan niche, pemilihan produk, kualiti produk, keberkesanan mesej dan ayat CTA dan pelbagai lagi faktor lain. Pihak kami tidak boleh disalahkan jika anda gagal mendapat sebarang jualan atau menambah hasil jualan melalui servis auto DM ini..
 • Sebaik-baiknya servis auto DM ini digabungkan sekali dengan pelbagai teknik pemasaran IG yang lain seperti auto follow & unfollow. Kekerapan post di IG dan post yang berkesan dan gambar yang menarik minat adalah amat disarankan serta anda perlu updates IG anda bagi mendapat hasil yang terbaik.

Selamat menggunakan servis auto DM